Brandwachten

opleiden

Brandwacht

oefenen
bekwaam blijven

Vasse beveiliging is gespecialiseerd in het leveren van rijksgediplomeerde en industriële brandwachten. Bij Vasse beveiliging staat kwaliteit en veilgheid voorop staan. Bij ons kunt u gemakkelijk een brandwacht huren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten brandwachtendiensten voor bedrijven, instellingen en op evenementen. Vasse beveiliging levert rijksgediplomeerde brandwachten welke binnen 2 uur bij u ter plaatse kunnen zijn. Wij realiseren ons dat er soms snel gehandeld dient te worden om de veiligheid, middels een brandwacht, van u, uw personeel en of uw bezoekers te waarborgen.

Waarom brandwachten van Vasse beveiliging?

Vasse beveiliging is van mening dat er in de brandwachtenbranche nog veel valt te veranderen. Afgelopen jaren, en nu nog steeds. Vasse beveiliging is van mening dat de klant ontzorgd dient te worden. Daarom leveren wij rijksgediplomeerde en industriele brandwachten die volledig voorzien bij u op locatie komen.

Is er een gasmeter nodig? Dan geeft brandwachtenservice die mee. Dient de brandwacht een brandblusser mee te nemen? Dan zorgen wij er voor dat men met een geschikte blusser ter plaatse komt.

Tijdens evenementen en voor grotere groepen brandwachten leveren wij desgewenst portofoons mee. Zo kan men onderling communiceren en in geval van een calamiteit snel handelen. Heeft u extra wensen? Geen enkel probleem. Laat het aan ons weten!.

De voordelen van Vasse beveiliging

  • Snelle service; binnen 12uur een antwoord op uw online vraag of offerte aanvraag(telefonisch direct antwoord).
  • Snelle service; Mogelijk om binnen 2 uur een brandwacht bij u ter plaatse te hebben(bij telefonisch contact)
  • Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten; direct beschikbaar!
  • Compleet geleverd; meerder brandwachten? Wij leveren desgewenst portofoons mee
  • Compleet geleverd; inclusief blussers wanneer gewenst
  • Compleet geleverd; met de juiste kleding en de juiste Persoonlijke Beschermings-, Middelen    
  • Uw wensen staan voorop!
  • Volledig ontzorgd door de brandwachten van Vasse beveiliging