Object Beveiliging Groningen

Beveiligen van objecten en gebouwen

 

Wat is object beveiliging? 

Objectbeveiliging is simpel gezegd niets meer dan het beveiligen van uw bedrijf. Zowel tijdens en buiten openingstijden. Een objectbeveiliger beschermt het pand tegen vernielingen, maar voorkomt ook diefstal van goederen. Uiteraard houdt hij ook ongewenste bezoekers buiten. 

Een objectbeveiliger beschermt uw bedrijfspand, maar ook uw medewerkers en leveranciers. Aangezien bedrijfspanden veelvuldig worden bezocht, door leveranciers, bezoekers en natuurlijk medewerkers, is het van belang veiligheid te waarborgen. Zowel voor uw bezoekers, maar ook uw medewerkers. 

Objectbeveiliging bestaat onder andere uit; opening- en sluitrondes, controle in- en uitgaande goederen, mobiele surveillance en alarmopvolging. Maar een objectbeveiliger fungeert ook als portier. Zo voert hij ook receptiediensten uit en houdt de bezoekersregistratie bij. Bovendien waarborgt een objectbeveiliger ook de veiligheid dankzij BHV en EHBO.

 

Objectbeveiliging van Vasse 

Een objectbeveiliger van Vasse werkt mee in uw organisatie. Indien gewenst kan het sleutelbeheer worden geregeld, maar loopt de beveiliger ook brand- en sluitronden. Ook nazorg wordt geregeld door ons. Denk bijvoorbeeld aan een ruit die is gebroken, deze wordt direct vervangen. Daarnaast zijn wij ook opgeleid in brandwacht en verlenen eerste hulp wanneer nodig. Onze objectbeveiligers zijn graag onderdeel van uw team en leveren het complete plaatje. 

 

Objectbeveiliging afgestemd op uw situatie

Objectbeveiliging is voor elke organisatie anders. Vasse beveiliging snapt heel goed dat elke organisatie andere behoeftes heeft. Niet elk plan van aanpak is toepasbaar voor uw organisatie. Daarom houden wij ook rekening met uw wensen en eisen. 

Onze objectbeveiligers werken altijd op maat. Vooraf wordt met u besproken wat uw wensen en eisen zijn. Daarbij wordt ook een risico-inschatting gedaan. Op deze manier leveren wij u de beste service. 

 

Een gastvrije objectbeveiliger 

Een objectbeveiliger doet meer dan alleen controlerondes. Hij fungeert ook als een gastvrije portier. Hij verwelkomt uw collega's, bezoekers en leveranciers. Wanneer u een objectbeveiliger inhuurt via Vasse beveiliging krijgt u niet alleen een beveiliger, maar ook een gastheer. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt, maar creëren ook graag een ontspannen en plezierige sfeer. Daarom zetten wij ons graag in als gastheer en beveiliger. Op deze manier verwelkomen wij graag medewerkers en bezoekers en dragen wij bij aan een veilige sfeer. 

 

Meer informatie over onze objectbeveiliging? 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of over objectbeveiliging? Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of lees hier meer over de taken van een objectbeveiliger. 

Object Beveiliging Groningen

Diensten pakket: