Horeca Beveiliging Groningen

Beveiligen van horeca gelegenheden als gastheer/portier

 

Horeca beveiliging

Beveiliging in de horeca is noodzakelijk. Het is ook niet meer weg te denken. Hoewel u waarschijnlijk niet meteen denkt aan agressief en ongewenst gedrag of ongewenste intimidatie bij het uitgaan. Is beveiliging nodig om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te garanderen. 

Tijdens het uitgaan zijn situaties waarbij agressie of geweld voorkomt niet een uitzondering. Een horeca beveiliger zorgt ervoor dat de huisregels worden nageleefd. Daarnaast grijpt hij natuurlijk in bij situaties die mogelijk uit de hand lopen. 

Vasse beveiliging levert diverse beveiligingsdiensten, waaronder horecabeveiliging. Wij helpen u graag met het creëren van een veilige en rustige sfeer binnen elke horeca gelegenheid in Groningen en omstreken. 

 

Horecaportier en gastheer

Als ondernemer wilt u gezelligheid en plezier garanderen voor elke gast, maar ook voor uw medewerkers. Een horecabeveiliger garandeert de veiligheid, maar ook de gezelligheid in uw uitgaansgelegenheid. 

Horecabeveiligers van Vasse beveiliging creëren een veilige sfeer, maar ook een gezellige en plezierige sfeer. We zetten ons in als gastheer aan de deur. Zo fungeren wij niet alleen als handhaver van de huisregels, maar ook als glimlach aan de deur. Wij heten uw gasten welkom en wensen hen uiteraard een fijne avond. Wij gaan graag in gesprek met uw gasten.

Wanneer onregelmatigheden zich voordoen, grijpen wij op een gepast wijze in. Waarbij uw gasten geen overlast ervaren en de rust wordt behouden. Zo dragen wij bij aan een plezierige avond. 

 

Een beveiliger in de horeca van Vasse 

Horecabeveiligers van Vasse worden liever niet beveiliger genoemd, maar gastheren. Als gastheer hebben wij dezelfde functie, maar houden ook een oogje in het zeil. Elke horecabeveiliger is uitvoerig getraind en reageert proactief, snel en adequaat. Zo garanderen wij een veilige situatie. 

Onze horecabeveiligers staan niet alleen bij de deur. Ook lopen zij natuurlijk controlerondes. Tijdens deze controlerondes grijpen zij uiteraard in wanneer zich onregelmatigheden voor doen. Daarnaast ontzeggen onze beveiligers de ongewenste bezoekers toegang tot uw horecagelegenheid op een nette manier. Alles wordt ingezet om zowel uw gasten, als de medewerkers een veilige avond te verzorgen.

Lees hier meer over de werkzaamheden van een horeca beveiliger.

 

Een horecabeveiliger brengt vooraf alle risico's in kaart 

Elke horecabeveiliger weet maar al te goed dat niet elke horecagelegenheid hetzelfde is. Zo heeft de locatie bijvoorbeeld invloed op de eventuele risico's. Elk risico brengen wij samen met u in kaart. Dit doen wij voordat wij bij u aan de slag gaan. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en de huisregels van uw uitgaansgelegenheid. 

 

Een horecaportier huren bij Vasse beveiliging? 

Op zoek naar een horecaportier bij uw horecagelegenheid? Wij bieden u een horecabeveiliger die mee denkt en uw gasten een warm welkom geeft. We helpen u graag. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een passend plan op. U krijgt een beveiliger die past bij uw wensen en eisen. Zo verzekeren wij uw gasten, medewerkers en u een veilige avond. 

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden. 

 

Horeca Beveiliging

Diensten pakket: