Wat doet een persoonsbeveiliger?

Persoonlijke beveiliging - Lijfwacht - Bodyguard Groningen

Wat doet een persoonsbeveiliger?

 

Wat doet een persoonsbeveiliger?

U kent vast wel de bodyguard, lijfwacht of de VIP-beveiliger. Allemaal synoniemen voor een persoonsbeveiliger. Deze vorm van beveiliging is gericht op het beschermen van een persoon. Meestal gedurende de hele dag. Hieronder valt het beveiligen van de directe omgeving het persoon, maar ook beveiliging tijdens verplaatsing.
 
Een persoonsbeveiliger is onopvallend. Hij verkent de directe omgeving en schat in welke eventuele risico's zich kunnen voordoen. Daarnaast wordt een persoonsbeveiliger steeds vaker ingezet als chauffeur. Ook dat is mogelijk bij Vasse beveiliging.
 

Wanneer schakelt u persoonlijke beveiliging in?

Er zijn diverse redenen om persoonlijke beveiliging in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan afpersing of bedreiging. Het mag duidelijk zijn dat dit altijd een noodzaak is. Een persoonsbeveiliger maakt uw directe omgeving veilig en zorgt ervoor dat u zich veilig en beschermd verplaatst. Wanneer u een druk dagelijks leven hebt, dan is een persoonlijke beveiliger zeker een uitkomst. U weet zeker dat u overal op tijd en veilig aankomt.
 

Wanneer mag je een persoonsbeveiliger zijn?

In alle gevallen moet je een specifieke opleiding hebben gevolgd om deze functie te vervullen. Bovendien is ervaring ook van belang. Gelukkig beschikt Vasse beveiliging hierover!
 

Welke afspraken maakt u met een persoonsbeveiliger?

Elke situatie is uniek en niet met elkaar te vergelijken. Daarom wordt voor elke situatie een plan op maat gemaakt bij Vasse beveiliging. Het maakt niet uit om welke redenen u een persoonsbeveiliger nodig heeft. Wij maken een plan die past bij uw wensen en behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan kleding, maar ook wijze van vervoer. U legt dus uw wensen en behoeftes voor en bespreekt deze samen met uw persoonsbeveiliger.
 

Meer informatie over een persoonsbeveiliger van Vasse beveiliging?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en welke diensten wij u kunnen bieden.

Persoonbeveiliging Groningen

Diensten pakket: