Event Beveiliging Groningen

Beveiligen van evenementen en speciale gebeurtenissen.

 

Evenementen beveiliging

Gaat u een evenement organiseren? U denkt waarschijnlijk niet direct aan de beveiliging. Een evenement draait om de gezelligheid en de plezier van de bezoekers en niet om eventuele opstootjes. Toch kan op elk evenement zich een opstootje voordoen. Het is slim om beveiliging in te huren om de veiligheid van uw bezoekers te garanderen.

Een beveiliger waarborgt de veiligheid van uw bezoekers, maar ook het werkzame personeel. Vaak wordt bij het organiseren van een evenement ook beveiliging verplicht door de gemeente. Voor de veiligheid hebben zij richtlijnen en regelgeving opgesteld voor allerlei soorten evenementen. Zij willen ook graag de veiligheid waarborgen van iedereen.
 

Een evenement beveiliger of host?

Bezoekers willen zich niet onveilig of niet welkom voelen op uw evenement. De aanwezigheid van beveiliging kan aanvoelen als bedreigend. Daarom moet beveiliging altijd subtiel, maar effectief worden ingezet. Vasse beveiliging helpt u graag met goede beveiliging, maar ook met een gastvrije en vriendelijk sfeer.

Vasse beveiliging is gestart vanuit het oogpunt om meer te leveren dan alleen veilige situatie. Onze beveiligers waarborgen niet alleen de veiligheid. Ze fungeren ook als host. Bij ons staat gastvriendelijkheid hoog in het vaandel. Onze beveiligers zijn graag een aanspreekpunt voor alle bezoekers. U wilt namelijk niet dat in geval nood de bezoeker liever niet naar een beveiliger gaat. Daarom zetten wij beveiliging in met een glimlach.
 

Een volledig en correct beveiligingsplan voor elk evenement

Elk evenement is uniek en niet te vergelijken met een ander evenement. Daarom helpen wij u graag met een goed plan voor de beveiliging. Vasse beveiliging denkt graag met u mee. Alle zaken, zoals het wel of niet fouilleren bij de ingang, wat te doen met in beslag genomen voorwerpen, maar ook of u voldoende EHBO diensten heeft op het evenement, bespreken wij graag met u.

De gemeente moet deze informatie ook ontvangen van u, wanneer u een evenement organiseert. Het is verstandig om deze zaken goed in te pannen. Samen met u bespreken wij welke risico's zich kunnen voordoen en welke wensen u heeft. Zo maken wij een plan van aanpak op maat voor u.
 

Een beveiliger huren bij Vasse beveiliging

Wanneer u kiest voor Vasse beveiliging huurt u een beveiliger en gastheer ineen. Wij handelen altijd adequaat en proactief bij spoedsituaties. Bezoekers voelen zich veilig, maar ook zeker welkom. Wij zijn geen gewone beveiligers, maar nemen graag dat stapje extra. Het is belangrijk dat u een beveiliger inhuurt die functioneert als gastheer, maar zeker ook adequaat en proactief is. Daarmee zit u bij Vasse beveiliging zeker goed.

 

Lees hier meer over het takenpakket van een evenementenbeveiliger.
 

Meer informatie over een evenementenbeveiliger van Vasse beveiliging?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer.

 

Event beveiliging Groningen

Diensten pakket: