Persoonsbeveiliging Groningen

Beveiligingen en begeleiden van VIP's

 

Persoonsbeveiliging

Een persoonsbeveiliger kent u waarschijnlijk ook wel als een bodyguard of lijfwacht. Er kunnen verschillende incidenten zich voor hebben gedaan waardoor u zich niet meer veilig voelt. Wanneer u risico loopt of wanneer u zich onveilig voelt, schakelt u persoonsbeveiliging in. 

Met persoonsbeveiliging heeft u dagelijks een paar extra oren en ogen. Zo voelt zich ten alle tijden veilig. Uiteraard mogen uw dagelijkse activiteiten niet worden onderbroken of verstoord door de persoonsbeveiliger. Bij persoonsbeveiliging wordt hier altijd rekening mee gehouden. Zo bent u garant van veiligheid, maar ook dat u gewoon kunt leven, zoals u dat wil. 

Lees hier meer over de werkzaamheden van een persoonsbeveiliger.

 

Waarborgen van de persoonlijke veiligheid

Een persoonsbeveiliger van Vasse beveiliging bezit uiteraard over de juiste training en heeft meer dan voldoende ervaring. Om bescherming te bieden, is training en ervaring ook van belang. 

Naast deze training en ervaring draagt een risico analyse ook bij. Door middel van deze analyse wordt inzichtelijk welke veiligheidsrisico's zich voordoen in uw omgeving. Hierdoor weet de persoonsbeveiliger precies hoe hij moet handelen, maar ook hij u het beste kunt beveiligen. 

Een persoonsbeveiliger van Vasse is proactief en adequaat. U mag dus ook verwachten dat uw beveiliger ten alle tijden snel en adequaat reageert in alle risicovolle situaties. 

 

Voor wie is persoonsbeveiliging? 

Onze persoonlijke beveiligingsdiensten zijn zeker niet alleen voor VIP's. Iedereen die zich in risicovolle situaties bevindt, mag aanspraak maken op onze diensten. Samen met u stellen wij een passend plan op. 

 

 

Persoonsbeveiliging van Vasse

Onze persoonsbeveiliging is gericht, maar ook persoonlijk. Wij noemen onszelf ook liever gastheren die een oogje in het zeil houden, dan beveiligers. We passen onze aanpak altijd aan. Per situaties wordt bekeken welke aanpak passend is. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden dat uw dagelijkse activiteiten niet leiden onder de eventuele voorzorgsmaatregelen.

Onze persoonsbeveiligers zijn alert, adequaat, snel en proactief. Door jarenlange ervaring kunnen zij u zeker een veilig gevoel geven. U geniet dus van de professionaliteit die bij onze werkzaamheden hoort, naast onze persoonlijke aanpak. 

 

Persoonsbeveiliger en chauffeur in één

De persoonsbeveiligers van Vasse zijn niet alleen een beveiliger en gastheer in één, maar ook een persoonlijke chauffeur. Uiteraard zijn wij ook in het bezit van de juiste papieren hiervoor. U bent dus ook verzekerd van een veilige rit. Zo nemen wij alle zorgen bij u weg. 

 

Meer informatie over persoonsbeveiliging van Vasse 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer. 

Persoonbeveiliging Groningen

Diensten pakket: