Over Vasse Beveiliging

 

Over Vasse Beveiliging

Service van toen in de tijd van nu

Mijn naam is Gerbert Vasse, eigenaar van Vasse beveiliging. Tijdens mijn 12 jaar trouwe dienst bij Defensie heb ik veel van de wereld gezien en de nodige zelfkennis opgedaan. Na 11 jaar besloot ik dat ik voor mijzelf wilde beginnen, waarbij al snel het idee ontstond om een exclusief beveiligingsbedrijf op te zetten.

 

Tegenwoordig hoor je veel mensen zeggen dat de service niet meer is wat het geweest is. In de huidige tijd moet je overal zelf om denken en alles daadwerkelijk zelf doen. Vasse Beveiliging doorbreekt deze nieuwerwetse versobering. Bij mij staat u centraal.

 

Ik wil met mijn beveiliging verder gaan dan een ander en mijn gasten een fijne ervaring laten beleven.Door mijn persoonlijke aanpak, verreikende service en klantvriendelijkheid probeer ik het beveiliging werk op een hoger niveau te tillen.

Met mijn passie voor dienstverlening, enthousiasme en scherpe prijs krijgt u bij  Vasse beveiliging gegarandeerd de beste service!

 

Naast het runnen van mijn eigen Beveiliging bedrijf heb ik ook een taxibedrijf,en ben ik actief als vrijwilliger bij de Veiligheidsregio Groningen als brandweerman, waar ik de functie van chauffeur/pompbedienaar uitoefen.
Het is een uitdagende hobby die veel voldoening schenkt. Ik red niet alleen mens en dier maar heb ook leuke collega’s met wie ik samenwerk voor een veiligere leefomgeving.

Event beveiliging Groningen

Diensten pakket: