Wat doet een objectbeveiliger?

Wat doet een objectbeveiliger?

Altijd veilig met Vasse

 

Wat doet een objectbeveiliger? 

Een objectbeveiliger beveiligt panden, woningen, industrie- en bedrijventerreinen. Zowel tijdens aanwezigheid, maar natuurlijk ook bij afwezigheid. En zo voorkomt u diefstal en vernieling. Dankzij een objectbeveiliger hoeft u zich geen zorgen te maken. Het takenpakket van een objectbeveiliger is divers en aan alles is gedacht. 

 

Welke taken voert een objectbeveiliger uit? 

De taken van een objectbeveiliger is zeer divers. Zo voert hij rondes uit, controleert goederen die binnen komen, maar kan ook receptiediensten verzorgen. Uiteraard verschillen de taken van een objectbeveiliger per opdracht. 

 

Receptiediensten 

Elke dag melden verschillende bezoekers zich bij uw bedrijf. Een objectbeveiliger controleert elke bezoeker op een vriendelijke manier. Zo ontstaat er toezicht op welke personen uw pand bezoeken. Daarnaast kan hij ook registreren welke bezoekers het pand inkomen en verlaten. Zo voorkomt u ongenodigde gasten in uw pand. Bovendien weet u altijd wie er een bezoek brengt aan uw pand. 

 

Mobiele surveillance 

Tijdens sluitingstijd voeren veel objectbeveiligers mobiele surveillance uit. Zo bewaken zij het object van een afstand en grijpen in wanneer nodig. Zo mist u nooit een nacht slaap omdat u weet dat het ten alle tijden veilig is. 

 

Sluitrondes 

Wanneer iedereen het pand verlaat, controleert de objectbeveiliger of elk raam en elke deur is gesloten. Daarnaast controleert de beveiliger ook op eventuele brandgevaarlijke situaties. Hij doet lichten uit en sluit ramen en deuren. Uiteraard zet hij alle alarmen aan. Hij is de laatste die het pand verlaat. 

 

Continue controle uitvoeren 

Een objectbeveiliger voert gedurende de hele dag controles uit. Dit zijn zogenaamde controlerondes. Gedurende de hele dag voert de beveiliger in en rondom het object altijd controles uit. Zo worden onveilige situaties voorkomen. Bovendien merkt hij ook zo snel op welke situaties onveilig zijn. 

 

Controle van goederen 

Komen er veel goederen aan bij het pand? Een objectbeveiliger controleert deze altijd. Zo weet u zeker dat het altijd goed zit. 

 

Alarmopvolging

Wanneer het alarm afgaat, dan gaat dit vaak niet voor niets af. Dit zijn ook gevaarlijke situaties. Een objectbeveiliger zal afgaan op dit alarm en een controle uitvoeren. Hierdoor heeft u een zorgeloze nacht en weet u zeker dat alles wordt geregeld.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie wat een objectbeveiliger van Vasse beveiliging voor u kan doen? Dan komen we graag met u in contact. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie. 

Object Beveiliging Groningen

Diensten pakket: